ABD’nin en büyük LGBT hedefli katliamı Orlando, Pulse Gay Bar katliamından yaralı olarak kurtulan ve yakınlarını kaybeden kişiler, hazırlanan videoda onlara destek veren ve bağışta bulunan herkese teşekkür etti.
Katliamdan dört ay sonra hazırlanan bu videoda, katliamdan sağ kurtulan ve iyileşme sürecini tamamlayan kişiler Go Fund Me isimli bağış kurumu ve diğer kurumlar aracılığıyla “Equality Florida” ve “One Orlando” projelerine gelen bağışlara olan teşekkürlerini ilettiler. Projede Orlando belediye başkanı da yer alıyor.
Equality Florida fonunda biriken 9 Milyon USD ve One Orlando fonunda biriken 29,5 Milyon USD, katliamda hayatını kaybeden ve katliamdan sağ kurtulan kişiler arasında paylaştırılacak. Katliamda hayatını kaybeden kişilerin aileleri daha yüksek pay alacak.
İşte bu teşekkür videosu:
GZONE Türkiye’nin En Sevilen Kuir İçerik ve Eğlence Markası