Pazartesi , 27 Temmuz 2026

KIM KARDASHIAN: GÜNDE 500 KEZ SEKS YAPIYORUZ

Kim Kardashian’in kızı North’a bir kardeş vermek istediği artık çok iyi bilinen kendisinin de hiç saklamadığı bir gerçek. Ancak 34 yaşındaki Kardashian, bunu bir kez de ailesiyle birlikte rol aldığı Keeping Up With The Kardashian adlı reality şovda dile getirdi.

Yapımın yeni bölümünün tanımında kendisinin ve kocası Kanye West’in ikinci çocuklarına sahip olmak için çok çaba harcadıklarını söyledi. Kardashian, Kanye West ile günde 500 kez seks yaptıklarını ifade etti.

Kardeşi Khloe de çok fazla kişisel bilgi verdiği için ona tepki gösterdi.

Kardashian bununla da yetinmeyip ikinci bebeği ne kadar istediklerini anlatabilmek için “Günde 500 kez seks yapıyoruz” diyor.

Bunun üzerine 30 yaşındaki Khloe Kardashian da ablasının kocasıyla olan özel hayatıyla ilgili bu kadar çok ayrıntı duymaktan hoşnut olmadığını gösteren yüz ifadeleriyle ona tepki gösteriyor.

Kaynak: Aktüel

Buna da bakın

RECEP ÖZDAŞ YAZDI: AFTER SUN, CALL ME BY YOUR NAME’E BİN ÇEKER, NİYE Mİ?

After Sun, Call Me By Your Name‘ e bin çeker. Niye mi?   Çünkü film hatırlamak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir