Alsem Charles Roidi’nin içinde trans karakter olan kitabı “Yegane”, CNN Turk’ün “2017’de yayınlanıp en çok satan romanlar” listesinde yer aldı.
Çoklu mekanlar, zaman geçişleri, altı ana ve birçok yan karakterin bulunduğu romanda bir yarış atının etrafında kaybetmemek zorundakilerin hikâyesi anlatılıyor. Kumarbaz Süleyman, Sanat galerisi sahibi ışık, iki aşık seyis Ömer(Alara) ve Armağan, eski hayat kadını Pınar ve yarış atı yetiştiricisi Ahmet’in kaderleri yarış atı Yegâne’nin doğumuyla birbirine bağlanıyor. Alsem Charles Roidi roman boyunca kaderin nasıl tecelli ettiğini arıyor.

Ömer’in Alara’ya dönüşüm hikayesinin de anlatıldığı roman CNN Turk’ün D&R verilerine göre derlediği “2017’de yayınlanıp en çok satan romanlar” listesinde yer aldı.

GZONE Türkiye’nin En Sevilen Kuir İçerik ve Eğlence Markası