Pazartesi , 15 Haziran 2026

18 YAŞINDAKİ GENÇ, GRINDR’DA TANIŞTIĞI 52 YAŞINDAKİ ADAMI ÖLDÜRDÜ

İngiltere’de yaşayan 18 yaşındaki Ben Bamford, Grindr’da tanıştığı 52 yaşındaki Paul Jefferies’ı öldürme suçuyla yargılanacak.

GayStarNew’un haberine göre, vergi memuru olarak çalışan Paul Jefferies’in evinin banyosunda defalarca bıçaklanmış ve boğazı kesilmiş halde bulunmasının ardından başlayan polis soruşturmasındaki kanıtlar 18 yaşındaki Ben Bamford’u işaret etti.

Ben Bamford verdiği ifadede 15 yaşındayken, maktul Paul Jefferies ile tanıştığını ifade etti. Daha önce de buluşmak için sözleştiklerini belirten Bamford, bir uyuşturucu satıcısına 400 İngiliz Poundu (Yaklaşık 1800 TL) borcu olması sebebiyle geçtiğimiz günlerde maktulün evine giderek cinsel ilişki sonrasında para için bu cinayeti işlediğini söyledi.

Cinayet sonrasına kolunu incittiği için, katlettiği Jefferies’in arabası ile Eastbourne Bölge Hastanesi’ne giden ve tedavi gören katil zanlısı hastanede de alttaki şekilde kameralara poz vermiş.

Katil zanlısına kaç yıl ceza verileceği bilinmeyen bu cinayetin davası önümüzdeki günlerde görülecek.

 

Buna da bakın

İŞTE 2021 FİLMEKİMİ’NİN KUİR FİLMLERİ

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 20. kez düzenlenen Filmekimi 8-17 Ekim’de İstanbul ile Ankara …