İlk belirlemelere göre en az 50 kişinin hayatını kaybettiği ve yaklaşık 50 kişinin de yaralanarak hastaneye kaldırıldığı Orlando’daki gay bar silahlı saldırısı konusunda ABD Başkanı Barack Obama’dan yorum geldi.
ABD GEY BARA SALDIRIYLA ÇALKALANIYOR, 50 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ haberi BURADA
ABC News’un haberine göre, Barack Obama, Beyazsaray’dan yaptığı açıklamada yapılan bu saldırıyı kınadı ve kesin bir terör eylemi olarak nitelendirdi.
Obama sözlerine şöyle devam etti: Orlando’da gerçekleşen bu korkunç saldırıyla dehşete düşen Orlando halkının yanındayız. Bu saldırı herhangi bir şehrimizde meydana gelmiş olabilirdi. Bu, ırk, etnik köken veya cinsel yönelim gözetmeksizin, herhangi bir ABD vatandaşına yapılan herhangi bir saldırının hepimize yapılmış bir saldırı olduğuyla alakalı ayıltıcı bir uyarıdır.”
ABD topraklarında gerçekleşen en büyük silahlı saldırı olan bu olay konusunda FBI ve İç Güvenlik Dairesinin çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi.
ORLANDO SALDIRGANININ BABASI KONUŞTU: OĞLUM EŞCİNSELLERE NEFRET YÜKLÜYDÜ haberi BURADA
GZONE Türkiye’nin En Sevilen Kuir İçerik ve Eğlence Markası
2 yorumlar
Pingback: ORLANDO KATLİAMINI IŞİD ÜSTLENDİ! | GZone Magazine
Pingback: ABD GEY BARA SALDIRIYLA ÇALKALANIYOR, 50 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ | GZone Magazine