Engin Günaydın, önceki gün Cihangir’deydi. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, bir itirafta bulundu.
Hürriyet’ten Zelal Özalp’ın haberine göre Günaydın, artık oyunculuk yapmayacağını söyledi. En son “Galip Derviş” dizisiyle ekrana gelen engin günaydın, geçtiğimiz gün Cihangir’de görüntülendi.
Engin Günaydın, Avrupa Yakası’ndaki Burhan Altıntop karakteri ile fenomen olmuştu.
Bir kafede tek başına oturan oyuncu, yanına giden muhabirlerle sohbet etti. Engin Günaydın, son olarak galip derviş ile ekranlardaydı ve “İçimdeki Ses” isimli sinema filminde yer almıştı.
Artık dizi veya filmde yer almayacağını söyleyen Günaydın, “Ben oyunculuğu bıraktım. 20 sene oldu, yeter. Her şeyin bir ömrü vardır. Artık kafamı dinlemeliyim. Bir daha oyunculuğa geri dönmeyeceğim” şeklinde konuştu.
İşte Engin Günaydın’ın Avrupa Yakası’nda canlandırdığı Burhan Altıntop karakterinin en eğlenceli sahneleri:
Kaynak: ODATV.COM