Hollywood’un 50’lı yıllarda keşfedilen yakışıklı jönü Warren Beatty, 24 yaşındaki trans çocuğu Stephen hakkında ilk kez konuştu.
Bu ay Vanity Fair’de özel bir röportajı bulunan yıldız oyuncu, 24 yaşındaki trans oğlu Stephen hakkında konuştu. Dört çocuğunu, aynı evde yaşayan dört doğu Avrupalı olarak tanımlayan Beatty, trans oğlu Stephen hakkında, ”O bir kahraman, o bir devrimci.” dedi.
Dergi, 1950’li yıllarda yakışıklılığı ile Holywood’da çığır açan Beatty ve trans oğlu Stephen’ın ortak yönlerini tanımlarken, babasının bir cinsel devrim olduğunu, oğlunun ise transeksüel toplumunda önemli bir aktivist olduğunu yazarak, baba oğulu onurlandırırken, Stephen’ın yazar kimliğini de babasının sanat anlayışıyla bütünleştirdi.
GZONE Türkiye’nin En Sevilen Kuir İçerik ve Eğlence Markası