Geçtiğimiz aylarda eşcinsel olduğunu açıkladıktan sonra sessizliğe gömülen Charlie Carver ve heteroseksüel ikizi Max Carver yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
MTV’nin yeni dizi projesi Blooms’da başrolü canlandıracak olan ikizler, bu kez doğaüstü olaylarla değil, bir suç ve dedektiflik hikayesiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar. Babalarının ölümüyle gizli bir kriminal imparatorluğun başına geçmek zorunda kalan Andrew ve Elliott Bloom’un hikayesini ekranlara taşıyacak olan dizinin ne zaman başlayacağı ise henüz açıklanmadı.
Blooms dışında, Drew Barrymore’un kurduğu film yapım firmasıyla da bir sinema filmi için anlaşan ikizlerin bu film hakkında konuşmasının yasaklandığı söyleniyor.
GZONE Türkiye’nin En Sevilen Kuir İçerik ve Eğlence Markası