Salı , 8 Temmuz 2025

HOMOFOBİKLER RUBY ROSE’UN BATWOMAN SEVİNCİNİ KURSAĞINDA BIRAKTI

Avustralyalı model ve oyuncu Ruby Rose, DC’nin yeni dizisinde ‘Batwoman’ karakterine seçilmesinin ardından, sosyal medyadan modele homofobik linç kampanyası başlatıldı.

Daha önce Orange Is The New Black’te izlediğimiz Ruby Rose’un Batwoman mutluluğu pek uzun sürmedi. Birçok kişi, Rose’un eşcinsel olması sebebiyle bu role yakışmadığını söyledi. Hayat vereceği karakterin Yahudi olması ancak Rose’un Yahudi olmamasını da eleştiren kullanıcılar, oyuncuyu pes ettirdi. Ruby Rose, gelen sert eleştirilere dayanamayarak Twitter hesabını kapattı. Avusturalyalı oyuncuya ise sevenleri destek verdi. Dizinin yapımcısına seslenen modelin hayranları, sırf bu yüzden oyuncu değişikliğine gidilmemesini istediler.

Batwoman karakterini, Avustralyalı model Ruby Rose canlandıracak. Batwoman ilk olarak önümüzdeki sonbahar CW dizilerinde karşımıza çıkacak. Ana dizi ise 2019 yılında CW kanalında (The Flash ve Arrow gibi) yayınlanacak.

Buna da bakın

TUĞBA BADAL YAZDI: BİZ SİZİN DERDİNİZİ DE, DEVRİNİZİ DE MÜZİKLE SİLKELEYECEĞİZ!

Halk arasında bir laf vardır, derdini diye başlar. Bildiniz! Bize dert oldunuz ama biz sizin …