ABD Başkanlık Seçimleri döneminde Donald Trump’ı desteklediğini söyleyen ve Trump’ın zaferinden sonra yaptığı transfobik icraatlar yüzünden bu kararından pişman olan Caitlyn Jenner, siyasete atılma planı yaptığını açıkladı.
Sözcü’de yer alan habere göre ünlü rockçı Kid Rock’ın vekil olmaya hazırlandığını açıklamasının ardından 2 yıl önce yıl cinsiyet geçişi yaparak dünya gündemine oturan Caitlyn Jenner’dan da yeni bir açıklama geldi.
Cumhuriyetçi olduğu bilinen Jenner, siyasete atılmayı düşündüğünü söyledi. New Daily News’te yer alan habere göre Jenner, “Transseksüel bireylerin haklarını savunmak istiyorum ve bunun siyasi ayağını da yapmak isterim. Birkaç ay içinde kararımı vereceğim” dedi.
Siyasete atılma fikrinin cinsiyet geçişi yapmadan önce de aklında olduğunu söyleyen Jenner, “O zaman atılamazdım çünkü hakkımda çok fazla sır vardı. Fakat şimdi hiçbir sır yok. Ciddi ciddi düşünüyorum” yorumunu yaptı.
GZONE Türkiye’nin En Sevilen Kuir İçerik ve Eğlence Markası