Pazartesi , 15 Aralık 2025

AMAN DİKKAT! EŞCİNSELLER ”İNTİKAM PORNOSU” RİSKİ ALTINDA

Teknolojinin ve sosyal medyanın gelişmesiyle hayatımızda yeni tehditler de gün yüzüne çıkıyor, bu yeni tehditlerden biri de ”intikam pornosu” denilen, internet dünyasında izinsiz müstehcen görüntülerinizin sızma akımı. 

ABD’de yapılan bir araştırmaya göre her 25 Amerikalıdan 1 tanesinin intikam pornosu tehditi altında olduğu ortaya çıkarken, LGBT bireyler arasında bu oranın çok daha yüksek olduğu açıklandı. Yapılan araştırmaya göre internet kullanan LGBT bireylerin %17’si müstehcen görüntülerinin sızma tehditi ile mücadele ederken, heteroseksüel internet kullanıcılarında ise bu oran %2.

ABD’de bulunan Data & Society Research Institute’un yürüttüğü araştırmaya göre şu ana kadar Amerikalıların yaklaşık %4’ü intikam pornosunun mağduru oldu.

Buna da bakın

TARİHÇİLERİN GÖSTERMEYİ “ATLADIKLARI”: İŞTE FOTOĞRAFLARLA 1850-1951 ARASINDAN EŞCİNSEL ÇİFTLER

-BU HABERİ VİDEOLU OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN- LGBT History Month için araştırma yapan Amerikalı Hugh …