Cumartesi , 26 Nisan 2025

JK ROWLING’DEN SURİYE’DE YAŞAYAN 7 YAŞINDAKİ HAYRANINA JEST

Harry Potter serisinin yazarı, LGBTİ haklarına da duyarlı olan JK Rowling, Suriye’de yaşayan 7 yaşındaki hayranını mutlu etti.

JK Rowling geçtiğimiz günlerde Suriye’de yaşayan Bana isimli bir hayranından Twitter üzerinden bir ileti aldı.

“Merhaba @jk_rowling Harry Potter’ı izledim, kitabını da okumak isterim.” yazan küçük hayranının mesajına kayıtsız kalmayan JK Rowling, serinin e-kitaplarını küçük hayranına yolladı. Buna karşılık olarak da Bana isimli küçük kız Twitter’dan yazara teşekkürlerini iletti.
“Arkadaşım @jk_rowling nasılsın? Kitap için teşekkür ederim seni seviyorum Aleppo’dan – Bana” yazarak fotoğrafını paylaştı. JK Rowling de buna cevap olarak “Ben de seni seviyorum, Bana! Seni düşünüyorum, güvende kal!” yazdı.

 

Buna da bakın

TUĞBA BADAL YAZDI: BİZ SİZİN DERDİNİZİ DE, DEVRİNİZİ DE MÜZİKLE SİLKELEYECEĞİZ!

Halk arasında bir laf vardır, derdini diye başlar. Bildiniz! Bize dert oldunuz ama biz sizin …