Salı , 10 Şubat 2026

LINDSAY LOHAN, TAZE BAŞKAN DONALD TRUMP’I TÜRKİYE VE SURİYE’YE DAVET ETTİ

Türkiye’ye gelerek sığınmacılarla ilgili bir dizi farkındalık çalışmasında bulunan ABD’li şarkıcı ve oyuncu Lindsay Lohan, kendisine eşlik etmesi için ABD’nin 45. Başkanı Donald Trump’a çağrıda bulundu.

Cumhuriyetçi işadamına Twitter hesabından seslenen Lohan, “Lütfen size yardım etmeme izin verin. #dünya5tenbüyüktür. İstanbul ve Suriye’ye benimle gelin. Yaşananları ilk elden görebilirsiniz” dedi.

Bir saat firmasıyla imzaladığı reklam anlaşmasınına ardından Türkiye’deki sığınmacılarla ilgili çalışmalarda da bulunan Lohan, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda da sıklıkla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dünya 5’ten büyüktür” sözüne yer veriyor.

Lindsay Lohan geçtiğimiz Ekim ayında ülkemizdeki Suriyeli mültecileri ziyaret etmişti.

CNN, ABD başkanlık seçimleri öncesi cinsel taciz suçlamalarıyla gündeme gelen Donald Trump’ın 2004’te verdiği bir röpörtajda, Lohan’la ilgili ‘yatakta harika’ ifadelerini kullandığını iddia etmişti.

donald-tump

Buna da bakın

İŞTE 2021 FİLMEKİMİ’NİN KUİR FİLMLERİ

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 20. kez düzenlenen Filmekimi 8-17 Ekim’de İstanbul ile Ankara …