Hollywood’un ünlü ve yakışıklı erkek oyuncuları işaret parmaklarına oje sürerek sosyal medyalarında bu fotoğrafları paylaştı. Bu hareketin altında önemli bir neden var.
Zac Efron, James Marsden, Chris ve Liam Hemsworth gibi yakışıklı erkek oyuncular sosyal medya hesaplarında paylaştıkları bu fotoğraflarla #polishedman (#ojeliadam) kampanyasına destek verdiler.
Avustralyalı YGAP organizasyonu tarafından düzenlenen bu kampanya,dünya üzerindeki tüm çocukların gördüğü şiddete karşı bütün erkekleri işaret parmaklarına oje sürmeye davet ediyor.
YGAP, “parmaklarınıza oje sürmeniz bu çocukların hassas olduğu anlamına gelmiyor, şiddet uygulamaya çalışan kimselere benim gözlerim üzerindeyken onlara zarar veremezsiniz mesajını veriyor” diyerek kampanyanın amacını açıkladı.
İşte ünlü oyuncuların bu paylaşımları:
https://www.instagram.com/p/BLb3mYYDz9l/?taken-by=zacefron
https://www.instagram.com/p/BLW7Kf2AnCN/?taken-by=chrishemsworth
https://www.instagram.com/p/BLjvHq8gq7L/?taken-by=james_marsden
https://www.instagram.com/p/BLcA5sRjuOA/?taken-by=liamhemsworth
GZONE Türkiye’nin En Sevilen Kuir İçerik ve Eğlence Markası