Demet Sağıroğlu’nun “Arnavut Kaldırımı” klibinde 22 yıl önce oynayarak gönülleri fetheden çocuk oyuncu Batuhan Aydar, önceki gece İrem Derici’nin jüri koltuğunda oturduğu “Rising Star Türkiye” programında gündeme geldi.
İrem Derici’nin “Nerede acaba o çocuk?” sorusu üzerine kendini sosyal medyada belli eden Batuhan Aydar, meğer halen oyunculuğa devam ediyormuş.
Beni aradığına dair söylentiler var 🙂 @iremderici
— Batuhan Aydar (@AydarBatuhan) August 2, 2016
Fox TV’de yer alan ve başrollerinde Burak Çelik’le Ekin Mert Daymaz’ın yer aldığı “Hayat Sevince Güzel” dizisinde yer alan Aydar şu an 27 yaşında. Daha önce Samanyolu TV’de “Ötesiz İnsanlar” ve TRT’de “Son Çıkış” dizilerinde yer alan Aydar, “Hayat Sevince Güzel” dizisinde Ege’nin köyündeki bir genci canlandırıyor.
Gelin 90’lar müzik tarihinin en sevimli ve isimsiz sembollerinden biri olan Batuhan Aydar’ın şimdiki yakışıklı halinin fotoğraflarına göz atalım:
https://www.instagram.com/p/6e7ejjyUoL/?taken-by=aydarbatuhan
https://www.instagram.com/p/6p2m8UyUsp/?taken-by=aydarbatuhan
https://www.instagram.com/p/BG4bFNcSUmw/?taken-by=aydarbatuhan
https://www.instagram.com/p/BEqouX6yUlx/?taken-by=aydarbatuhan
https://www.instagram.com/p/6Fr-cHyUtU/?taken-by=aydarbatuhan
https://www.instagram.com/p/yHdj_OSUrd/?taken-by=aydarbatuhan
GZONE Türkiye’nin En Sevilen Kuir İçerik ve Eğlence Markası