Cumartesi , 8 Kasım 2025

DİNLE: 5 YIL ARADAN SONRA DAHA JANTİ BİR MURAT BOZ!

5 yıl aradan sonra Murat Boz’un 12 şarkıdan oluşan yeni albümü JANTİ, 8 Nisan Cuma günü (bugün) tüm müzik marketlerde yerini aldı.

DMC etiketi ile piyasaya çıkacn albümde, Türkiye müzik sektörünün en önemli sanatçıları ve müzik direktörleri ile çalışan Murat Boz albümün prodüktörlüğünü de üstelendi.

ALBÜMDE 2 MURAT BOZ ŞARKISI

Albümde bir de Murat Boz sürprizi yer alıyor. Sözü ve bestesi kendisine ait olan “Elveda Deme” ve “Siyah Gün” isimli 2 şarkısının da yer aldığı albümün stüdyo çalışmaları yaklaşık 14 ay sürdü.

JANTİ’ de YILDIZLAR GEÇİDİ…

Murat Boz JANTİ albümü ile Ebru Gündeş, Ozan Çolakoğlu, Mustafa Ceceli, Sıla, Fettah Can, Emrah Karaduman, Gürsel Çelik, Alper Narman, Onurr, Soner Sarıkabadayı, Ersay Üner, Cansu Kurtçu, Oğuzhan Koç, Kadir Mutlu ve Leyla Özöksüz gibi müzik sektörünün birbirinden değerli isimlerinin yer aldığı yepyeni ve farklı bir projeye imza attı.

Yeni albümü ile hayranlarının karşısına farklı bir konseptle çıkmaya hazırlanan Murat Boz’un fotoğraf çekimlerini Emre Ünal, stil danışmanlığı çalışmasını ise İpek Ersoy gerçekleştirdi.

Albümü Apple Music üzerinden dinlemek için buraya tıklayın

 

 

Buna da bakın

RECEP ÖZDAŞ YAZDI: AFTER SUN, CALL ME BY YOUR NAME’E BİN ÇEKER, NİYE Mİ?

After Sun, Call Me By Your Name‘ e bin çeker. Niye mi?   Çünkü film hatırlamak …