Ekşi Sözlük kullanıcılarından “falan filan” dün açtığı “gay insanlardaki yakışıklı erkeği taciz eğilimi” isimli başlıkta fikirlerini paylaştı.
Ne kadar yakışıklı, dayanılmaz ve kaslı bir erkek olduğundan bahseden ve çocukluğundan beri kendisine gösterilen olağanüstü ilgiyi dile getiren Ekşi Sözlük yazarı, entry’sinde sözü, eşcinsellerin son zamanlarda kendini fazlaca özgür hissetmesine getirdi ve eşcinseller tarafından taciz edildiğini belirtti.
Taciz etmenin toplumun her kesiminden bireylere ait bir kişilik bozukluğu olabileceğinin altını çiziyor, eşcinsellere karşı böyle olumsuz bir genelleme yapmanın nefret söylemi olduğunu düşünüyoruz. Biz GZone olarak falan filan‘ı gördüğümüz yerde kafamızı çevirip, süzülen damarlarına göz atmayacağımıza dair garanti veriyor ve kendi egosunda boğulurken, çevresine sabır diliyoruz.
Bu arkadaşa, hayatının geri kalanında kendini bizlerden değil, Kabataş’taki deri pantolunlulardan korumasını tavsiye ederiz.
Çoğu Ekşi Sözlük yazarı tarafından kibirli bulunmakla ve nefret söylemi üretmekle suçlanan yazarın girdiği postun tamamı şu şekilde. :
“inanın bu satırları yazmaya karar vermeden önce çok düşündüm, haftalardır gözlerime uyku girmedi; her daldığımda kabuslarla sıçradım, uyumak için kan ter içinde debelenip durdum.
farkındayım, yolla butonuna bastıktan sonra belki de tarihte görülmemiş bir linçe maruz kalacağım. ancak dayanma gücüm kalmadı artık, içimde biriktirmekten yoruldum, boğuluyorum adeta…
kendimi bildim bileli hanım ilgisi üzerimde. ilkokulda dahi şahsıma ay dedeli, pilavlı şiirler yazılır; fazla kalem sorduğumda vermek için sınıfın en tatlı kızları amansız bir mücadeleye girişirdi. bu durum ortaokul, lise, üniversitede de devam etti; her zaman kimden ötürü’deki yılmaz’dım ben. özellikle lisede kolej montlu takım kaptanı gibiydim, sınıfa girdiğimde urağut kişilerde ani bir toparlanma, saçlarla oynaşma, göğüsleri dikeltme eylemleri baş gösterirdi. bundan mütevellit hanımkız ilgisine aşinayım.
her nasılsa doğru genler bir araya gelmiş, bir insanın hayatını baştan sona etkileyecek bir gerçeklik çıkmış ortaya. benim de gerçeğim bu işte arkadaşlar. gerçi ben yine de vefasız davranmayacağım, buradan önce sevgili ebeveynlerime, sonra da sayın yaratıcımıza teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
ancak zaman geçtikçe bir şeyin beni iyiden iyiye rahatsız etmeye başladığını fark ettim. sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan önderliğinde ülkemizde kendini gösteren büyük özgürlük hareketi sonucunda insanlar zincilerini kırmaya ve kimliklerini haykırmaya başladı. bu durum en fazla gay insanlarımızda ayyuka çıktı, eskiden yoğun bir mahalle baskısına maruz kalan gay insanlarımız artık dilediğince giyinip kuşanıyor, sevgilileriyle el ele dolaşıyor, dışarı çıktıklarında hetero taklidi yapmak zorunda kalmıyorlar.
bakın ben yaklaşık 4 yıldır body building geliştirme sporuyla ilgileniyorum, vücudumu teşhir etmekten de çekinmiyorum. özellikle yazları yalnızca koşu şortu ve atlet ile dışarı çıkabilirim. dikkat çekmek hoşuma gider, urağut kişilerin omuzlarımdan bileklerime doğru inen damarları süzmesi gönlümü okşar; erkeklerin ve gay insanların dehşete kapılmış bakışları egolarımı tatmin eder, farklı hissettirir.
ancak malesef affınıza sığınarak söylüyorum, gay insanlarımız yalnızca bakmakla yetinmeyip taciz etmekten de kendilerini alıkoyamamakta. farkındayım, benim gibi erkeklere karşı koymak zordur ancak geçmişte yaşadığım ve şu anda dek kimseye bahsedemediğim tacizler aklıma geldikçe göz yaşlarımı bırakmamak için zor tutuyorum kendimi. çevredeki insanlara aldırış etmeden “kaşağıla beni seyisim”, “tırmala beni aslanım”, “sok dingilini döndür beni”, “slip’in olayım giy beni, osur osur yırt beni” gibi ağza alınmayacak laflar yiyorum.
soruyorum size bu ülkede yakışıklı olmak ve estetik bir vücuda sahip olmak suç mu? beni homofobik olmakla suçlayacaksınız belki de, canınız sağolsun sizlere karşı boynumuz kıldan ince. ancak bir de kendinizi sayın şahsımın yerine koyun. sırf yakışıklıyız diye, sırf vücudumuz estetik diye sokağa mı çıkmayalım, asosyal bir hayat mı sürelim değerli arkadaşlar siz söyleyin?
buradan erkeği meta olarak gören zihniyeti kınıyor ve bu tacizlere artık bir son vermelerini umut ederek entry’mi burada sonlandırıyorum.”
Bu entry’nin Ekşi Sözlük’teki sayfası BURADA