G Zone ekibinden Dj Murat Renay, yurt dışında organize ettiği partilerdeki en sevilen konsepti İstanbul’a getiriyor : ORIENTAL HOUSE
Gece boyunca doğudan gelen oryantal ritmler house music’le buluşuyor, özel mixler ve Türkçe şarkılar da eklenerek eğlence tavan yapıyor. Gelen misafirlere de doya doya dans etmek kalıyor.Çekinmeden göbek atın, bu partide kopmak serbest!
Zenne ve diğer sürprizlerle renklenecek, GaysOfTurkey.com ve Türkiye’nin eşcinsel yaşam dergisi G ZONE (www.gzone.com.tr) medya sponsorluğundaki bu muhteşem parti 3 Ekim Cuma gecesi saat 23.30’da Kappak Club’da başlıyor.
Gecede, Limbo Consept‘in hazırladığı Gays Of Turkey’nin sembolü olan gökkuşağı püsküllü feslere de ilk kez ulaşmak mümkün olacak.
Gecenin Facebook Etkinliği BURADA
GZONE Türkiye’nin En Sevilen Kuir İçerik ve Eğlence Markası
