Salı , 9 Haziran 2026

TEL AVIV’DEKİ BÜTÜN EŞCİNSEL GECE KULÜPLERİ KAPANDI

Dünyanın en büyük Onur Yürüyüşlerinden birine ev sahipliği yapan, İsrail’in en büyük şehirlerinden Tel Aviv’deki son eşcinsel kulübü de kepenklerini indirdi.

Eşcinsellerin en çok hoşgörü ile karşılandığı  metropollerden biri olarak tanınan Tel Aviv’deki son eşcinsel gece kulübü de geçtiğimiz günlerde ziyaretçilerine kapılarını kapattı. Eşcinsel gece kulüplerinin kapanmasının arkasında ise eşcinsellerin her türlü kulüplere gidebilmesi ve hoşgörü ile karşılanmasının yattığı belirtildi.

Evita Bar’in üç kurucularından biri olan Shay Rokach ise 12 yıl içerisinde LGBT topluluğu adına çok seyler kattıklarını ve birçok ziyaretçinin ilk sevgilisini burada bulduğunu ifade etti.

Haber: Serkan Gökçe

Buna da bakın

TARİHÇİLERİN GÖSTERMEYİ “ATLADIKLARI”: İŞTE FOTOĞRAFLARLA 1850-1951 ARASINDAN EŞCİNSEL ÇİFTLER

-BU HABERİ VİDEOLU OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN- LGBT History Month için araştırma yapan Amerikalı Hugh …